Hoppa till innehåll

Webbinarium – 2023 Global Threat Intelligence Report


Publicerat:

Titta på inspelningen

Vi är glada att dela ett högintressant webbinarium där Jeremy Nichols beskriver insikterna från NTT Security Holdings Global Threat Intelligence Report 2023. Denna rapport belyser den växande sammanflätningen mellan cyberhot och deras fysiska konsekvenser och ger insikter om de mest förekommande attackerna under det senaste året, samt viktiga rekommendationer för att skydda företag från de ständigt föränderliga hoten.

NTT Security Holdings har observerat fortsatta attacker mot kritisk infrastruktur och företag i försörjningskedjorna. Påverkan på vardagslivet från nationella aktörer och organiserade cyberbrottslingar bakom dessa hot har ökat betydligt. Phishing och utnyttjande av kända sårbarheter är fortfarande de vanligaste tillvägagångssätten vilket understryker bristen på kompetens inom cybersäkerhet och brist på ordentlig hantering av attackytor, vilket betonar behovet av en mogen och sammanhängande lösning för cybersäkerhet.

I detta webbinarie tar Jeremy upp bland annat:

🔒 Sammanflätningen mellan cyberhot och deras fysiska konsekvenser

🌐 Förekommande attacker mot kritisk infrastruktur och företag i försörjningskedjan

🔑 Rekommendationer för att skydda företag från de ständigt föränderliga hoten

💡 Insikter om kompetensbristen inom cybersäkerhet och hantering av attackytor

Detta webbinarium är ovärderligt för cybersäkerhetsprofessionella, företagsledare och alla som är intresserade av att förstå den aktuella hotbilden och de åtgärder som krävs för att säkerställa en mogen och sammanhängande lösning för cybersäkerhet. Webbinariet är på engelska.

Ladda nere hela rapporten här.

Läs om vår tjänst MDR eller kontakta oss, om du också vill snabbt få en förmåga att detektera och stoppa cyberattacker.