Hoppa till innehåll

Världsrekordsnabb (?) implementering av MDR-tjänst på bara 51 timmar!


Publicerat:

Samurai MDR skapar kundvärde snabbare

I cybersäkerhetsbranschen räknas varje sekund när det gäller att hantera och mildra potentiella hot. Implementeringen av en MDR-tjänst spelar en avgörande roll för att stärka en organisations säkerhet.

Vi är stolta över att kunna dela med oss av en extraordinär prestation: Det tog endast 51 timmar från den första kontakten med vår affärspartner tills att vår nya kund var helt igång med vår Samurai MDR-tjänst. Denna anmärkningsvärda bedrift understryker både tjänsten och vårt teams effektivitet, smidighet och engagemang.

Ett framgångsrikt samarbete

Resan började med att vår affärspartner kontaktade oss med beskedet att en kund hade drabbats av ett säkerhetsintrång och behövde en omedelbar lösning. Vårt team insåg allvaret i situationen och satte snabbt i gång med att använda vår expertis och planera teknisk arkitektur för att leverera en snabb lösning.

Alla inblandade parter gjorde sitt yttersta för att påskynda processen. Som ett exempel kan nämnas att vår försäljningschef Fredrik Olsson gjorde klart kontraktet och startade en ny molnmiljö från en bil i Tyskland. Denna nivå av engagemang och anpassningsförmåga kortade ledtiderna för varje steg och gjorde det möjligt för oss att snabbt informera kunden så att de kunde få detaljerad information i sin säkerhetssituation.

Förkortar tidsåtgången för att skapa värde

Genom att prioritera kundens akuta behov och utnyttja vår minimalistiska implementeringsprocess kunde vi leverera betydande värde inom en för oss aldrig tidigare upplevd tidsram. Den rekordsnabba implementeringen visar på tekniska skicklighet och stort engagemang för att tillhandahålla snabba och effektiva cybersäkerhetslösningar.

Lätt att göra affärer med

Utifrån vår affärspartners perspektiv var vårt helt integrerade samarbete, vår lyhördhet och vår onboarding-process viktiga faktorer för att säkerställa en smidig upplevelse. Även kunden berömde vår effektivitet och noterade hur vår snabba respons och effektiva implementering hjälpte dem att snabbt återfå kontrollen över sin säkerhetssituation.

Rekordimplementeringen av en MDR-tjänst på bara 51 timmar är ett bevis på vårt teams expertis, hängivenhet och engagemang för att tillhandahålla snabba och effektiva cybersäkerhetslösningar. Denna prestation belyser vår förmåga att leverera kort tidsåtgång för att skapa värde och vårt orubbliga fokus på kundnöjdhet, vilket gör oss till den föredragna partnern för organisationer som söker robusta och effektiva MDR-lösningar. Vi fortsätter att tänja på gränserna och är fast beslutna att förse företag med smidiga och innovativa cybersäkerhetslösningar.

Läs om vår tjänst MDR eller kontakta oss, om du också vill snabbt få en förmåga att detektera och stoppa cyberattacker.